Sestavte si domácí ZOO a staňte se ošetřovatelem nových Squismallows

Sestavte si domácí ZOO a staňte se ošetřovatelem nových Squismallows

15. únor 2021

4 minuty čtení

Jemné a měkkoučké Squishmallows jsme vám už představili v jednom z předchozích článků. Teď se jejich rodinka rozšířila o nové členy. Někteří mají i své velké sourozence. Zveme vás do naší plyšové ZOO, kde vám Vali představí nové zvířecí osobnosti.

Každý Squishmallow má na visačce své jméno a taky to, co ho charakterizuje, co miluje a v čem je výjimečný. Toto je podle mě od ostatních plyšáků odlišuje. Nepořizujete totiž jen obyčejnou plyšovou hračku, ale skutečné zvířátko s příběhem a zájmy.

Chcete je sesbírat všechny a mít tak nikdy nekončící kolekci těch nejměkčích plyšáků? Nebo raději pečlivě zkoumáte jejich charakteristiky a vyhledáváte ty, kteří jsou podobní vašim dětem?

Mezi novými Squishmallows najdete určitě parťáka se společnými zájmy. Co třeba:

  • myška Misty, která miluje hokej, baseball a koně,
  • beruška Trudy, která je velká parádnice,
  • kačer Avery, který miluje rugby,
  • papoušek Paco, který miluje fotbal a nezkazí žádnou zábavu,
  • jednorožec Ilene, která miluje zpěv tanec a touží se stát hvězdou Broadwaye,
  • zebra Tracy, která zbožňuje závodní auta, kamiony a monster trucky,
  • nebo drak Miles, který má přehled o všech novinkách z technického světa a baví se stavbou robotů se svými kamarády.

Vyberte plyšáka, který miluje stejnou zábavu jako vaše dítko a skamarádí se s ním dřív, než řeknete Squishmallows.

Hele, mami, beruška Trudy se ráda parádí jako já

A jako první je na řadě samozřejmě dáma. A to v pravém slova smyslu. Beruška Trudy, znalkyně posledních trendů a kamarádka všech parádnic. V salonu je jako doma a pokud není tam, nejspíš si čte časopis u dobré kávičky nebo nakupuje. Já myslím, že Trudy by mohla být super kámoška i nás maminek. 

Vali si s beruškou užila holčičí chvíle, když ji Trudy učila líčit. Vali ji pak na oplátku udělala speciální účes jen pro berušky.

Beauty tutoriál v režii Berušky Trudy.

Psí smečka v čele se rotvajlerem Mateem

Vali si už dlouho přeje pejska. Chtěla by zlatého retrívra, ale ten ve squishmeláčí rodince zatím není. Vybrala jsem pro ni ale rotvajlera Matea. Nehledě na svou rasu je Mateo dobrák od kosti. I když my jsme pro něj měli jenom granule.

Mateo neví přesně, čím chce být až vyroste, ale chce pomáhat lidem. Je to ten nejhodnější a nejpřítulnější pes široko daleko. A má i staršího bráchu. Vali se o oba pečlivě starala a dokonce s nimi cvičila povely.

Mateo a jeho starší brácha. Vali si splnila sen, zatím alespoň plyšový.

Upovídaný papoušek Paco a pečlivý učitel Kirk

Partičku nám doma završila naprosto protichůdná dvojice. Papoušek Paco je na každé oslavě skvělým komikem. Je to upovídaný milovník fotbalu, který se chce stát sportovním reportérem. Tak si to s Vali oba vyzkoušeli a musím říct, že jim to šlo.

Rudý papoušek Paco je ukecaný a chce se stát sportovním reporérem.

Nejdřív se pobavili, ale teď nás čekají povinnosti. Nastal čas domácího úkolu do angličtiny. Skvělé! Valentince s ním pomůže nejmilejší učitel medvídek koala Kirk. S online výukou má v současnosti hodně rodičů velké zkušenosti a já tvrdím, že motivace je v této době velmi důležitá. Kirkova vášeň pro učení je nekonečná a Valentinku hodina s koalím pedagogem moc bavila. Dokonce se pak vyměnili a Vali vyzkoušela ze slovíček Kirka.

S kým Vali učení nejvíc baví? S milým koalou Kirkem.

Squishmallows poznáte na první dotek

Squishmallows jsou heboučcí a měkcí jako marshmallowny. Jsou vyrobeni ze speciálního materiálu testovaného pro nejmenší děti a nemají ani žádné malé části, které by je mohly ohrozit. U nás si je tak mohla osahat, ochutnat a pomazlit i téměř roční Justinka.

A pokud se ušpiní, budou vám vděční, když je povozíte v pračce. Je to pro ně velká zábava a vám se budou lépe udržovat čistí.

Nehody se stávají. Povozte Squishmallows v pračce – malé, velké i ty nejmenší. Milují to a vy budete taky.

Nové heboučké parťáky najdete spolu s chobotnicí Veronikou, zebrou Tracy, mrožem Brucem, gepardem Tinou, myškou Misty a všemi ostatními na e-shopech Bonami, Maxíkovy hračky a dalších.

Některé z nich najdete ve více velikostech. Ti největší (40 cm) jsou na tulení asi úplně nejlepší a Valentinka se rozhodla, že polštář klidně vymění za jednorožčí pandu Kayce.

Jak jsme se seznamovali s rodinou Squishmallows se dočtete v předchozím článku. >>

Plyšák místo polštáře? A vlastně proč ne.

Dál čtěte:

Seznamte se: na scénu přijíždí MoBot Fetch od HEXBug

Seznamte se: na scénu přijíždí MoBot Fetch od HEXBug

Během minulých recenzí jsme se setkali už s několika roboty, ale žádný nebyl tak roztomilý jako tenhle. Jmenuje se Fetch a patří do zbrusu nové party MoBotů od HEXBug. Podívejte se, jak dopadlo naše seznamování a v čem kromě roztomilého kukuče Fetch vyniká.

LEGO maniaci vyráží na chatu se správnou výbavou

LEGO maniaci vyráží na chatu se správnou výbavou

Víkend u babičky, na chatě nebo výlet na hrad Bouzov vyžaduje pořádnou přípravu. Zabalte si sváču, sluneční brýle, hřeben, žabky a pár kaček jako my do stylové LEGO výbavy. My sladili peněženku s toaletní taštičkou, boxem na svačinu, vakem na plavky i s LEGO batohem, do kterého jsme všechno sbalili. Mrkněte, jak nám chystání šlo.

Vypustili jsme robotické ploštice HEXBug Beetle na závodní dráhu

Vypustili jsme robotické ploštice HEXBug Beetle na závodní dráhu

Závodění nás prostě baví. A tím, že se s roboplošticemi HEXBug Beetle dobře známe, bylo načase, vypustit je na závodní dráhu. Zrovna tyhle robopotvůrky ale na akční běh moc neužije. Podívejte se sami, jak v netradičním překážkovém závodě obstály.