Squishmallows: heboučcí plyšáci, po kterých děti šílí

Squishmallows: heboučcí plyšáci, po kterých děti šílí

19. června 2020

5 minut čtení

Squish...co? Squishmallows! Pokud jste o nich ještě neslyšeli, seznamte se s velkou rodinou plyšáků. Jsou měkoučcí jako maršmelouni a ve světě je z nich sběratelský hit. Zjistili jsme, proč jsou tak oblíbení a užili jsme si s nimi spoustu zábavy. Čtěte dál, seznámíme vás.

Poznali jsme 7 squishmallows. Jací jsou?

Na světě jich existuje 450 druhů v různých velikostech. Jsou extra hebcí a jakmile je dostanete do ruky, budete je chtít neustále mačkat.

Zábava se Squishmallows začíná.

Oblíbení jsou i díky svým osobnostem. Všichni „squishmeláci” mají na visačkách své jméno a stručný životopis. Každý z nich umí nebo má rád něco speciálního. Se sedmi z nich jsme se seznámili, hráli si, tulili se a zkusili s nimi to, co je pro ně typické.

Parťáci pro každou příležitost

Existují běžné, ale i vánoční nebo letní Squishmallows kolekce. Od roku 2017 se díky jejich příběhům, se kterými se děti i dospělí ztotožňují, prodalo přes 5 milionů heboučkých kusů. A my jsme chvilku bydleli společně s těmito sedmi.

Naše plyšová rodina Squishmallows.

Plameňák botanikem

Nevadí, že vašim dětem nejde prvouka, přírodověda nebo biologie. Plameňák Cookie miluje květiny a rostliny všeho druhu a všechno vás o nich naučí. Asistoval nám dokonce při jarním přesazování květin.

Odborník na rostliny přesazoval s námi.

Barevná osobnost kreativce

Esmeralda, duhová jednorožčí slečna, je hotová umělkyně. Její srdce bije po krásné věci. Vezměte ji do výtvarného kroužku nebo si s ní doma něco namalujte, a vždycky máte s sebou měkoučkou inspiraci k tvoření.

Duhová inspirace Esmeralda.

Connor na cesty

S cestovatelem Connorem se podíváte  do Cowlifornie, jeho nejoblíbenějšího státu. Connor miluje jízdu na kole a všeobecně cestování. A vy ho klidně darujte jako talisman pro štěstí každému, kdo hodně cestuje.

Connor, dobrodruh se suvenýry z cest.

Čas jsme strávili i s:

  • Tučňákem Puffem. Když před něho položíte horké kakao, bude do něj chtít nasypat kopec malých marshmallownů.
  • Triceratopsem Tristanem, který vás provede světem fitness i přesto, že má teď spoustu práce s přípravou na maraton. 
  • Mývalím klukem Randym. Najdete ho většinou někde hodně vysoko. Má rád horolezení a hory. Zaslouží si proto místo v pokoji na té nejvyšší poličce.
  • A s včelkou Sunny – odbornicí na počasí. Řekne vám, jestli vás na horách stihne déšť nebo si máte vzít raději opalovací krém. Proto se vyplatí, abyste ji brali s sebou na každý výlet.

Náruč je připravená pro všechny.

Nejměkčí hračce vstup do pračky povolen

Jako máma dvou holčiček různého věku velmi oceňuji, že Squishmallows jsou vhodná i pro miminka od narození. Nemají žádné plastové či jiné tvrdé části a díky speciální výplni, která se nezdeformuje, je můžete s klidem vyprat v pračce. 

Plyšáci jsou nadýchaní jako obláček a svádí k tulení, jen co je dostanete do ruky. Tajemstvím jejich hebkosti je super měkký materiál spandex EF. Ten je nejen měkoučký, ale především zdraví neškodlivý.

Squishmallows není nikdy dost. Pořiďte police navíc

Když jsme dostali hromadu Squishmallows poprvé do rukou, Vali si je nejdřív všechny vysypala na koberec a začala se v nich válet. Za celou dobu, co jsme je měli doma, jsme je zapojovali do denních aktivit. Esmeralda s námi kreslila, tučňák snídal kakao. Ale neměli jsme doma maršmelouny, které miluje a to mi málem neprošlo – takže na to pozor.

Všechny bylo potřeba pomazlit.

Plyšáků, jako jsou tihle, není nikdy dost. Navíc, když jsou to zároveň i polštářky. S Vali jsme proto založili vlastní sbírku. Čtyřistapadesát jich určitě nepotřebuje, ale postupně budeme díky narozeninám a svátkům vytvářet vlastní menší plyšovou rodinku. A odpověď na otázku přibuzných, co pro Valentinku k narozeninám, je vyřešená.

Dál čtěte:

Seznamte se: na scénu přijíždí MoBot Fetch od HEXBug

Seznamte se: na scénu přijíždí MoBot Fetch od HEXBug

Během minulých recenzí jsme se setkali už s několika roboty, ale žádný nebyl tak roztomilý jako tenhle. Jmenuje se Fetch a patří do zbrusu nové party MoBotů od HEXBug. Podívejte se, jak dopadlo naše seznamování a v čem kromě roztomilého kukuče Fetch vyniká.

LEGO maniaci vyráží na chatu se správnou výbavou

LEGO maniaci vyráží na chatu se správnou výbavou

Víkend u babičky, na chatě nebo výlet na hrad Bouzov vyžaduje pořádnou přípravu. Zabalte si sváču, sluneční brýle, hřeben, žabky a pár kaček jako my do stylové LEGO výbavy. My sladili peněženku s toaletní taštičkou, boxem na svačinu, vakem na plavky i s LEGO batohem, do kterého jsme všechno sbalili. Mrkněte, jak nám chystání šlo.

Vypustili jsme robotické ploštice HEXBug Beetle na závodní dráhu

Vypustili jsme robotické ploštice HEXBug Beetle na závodní dráhu

Závodění nás prostě baví. A tím, že se s roboplošticemi HEXBug Beetle dobře známe, bylo načase, vypustit je na závodní dráhu. Zrovna tyhle robopotvůrky ale na akční běh moc neužije. Podívejte se sami, jak v netradičním překážkovém závodě obstály.