Představujeme: LEGO úložný kufřík na cesty, ideální k babičce nebo do auta

Představujeme: LEGO úložný kufřík na cesty, ideální k babičce nebo do auta

7. duben 2021

3 minuty čtení

Znáte to. Jakmile vystrčíte nos z bytu, děti si s sebou berou svou oblíbenou hračku. Na každou návštěvu, k babičce nebo dokonce na nákupy. Pokud je to plyšové zvířátko, tak to zas až takový problém není. Panáček policisty z LEGO City i se zátarasem nebo pokojíček pro Friends panenku se ale převáží obtížně. Proto pro vás máme tip, jak si LEGO stavebnice sbalíte i na cesty. Čtěte, jak jednoduché to s LEGO kufříkem je.

Jeden čas jsme s Vali jezdívaly na nákupy s plyšovým psíkem. Vždy musel sedět v nákupním vozíku na sedátku pro děti. Už je to sice dlouho, co šla plyšová sezona do ústraní, ale děti mají v každém věku nějakou oblíbenou hračku, kterou si chtějí vzít k babičce nebo na návštěvu.

Konec LEGA po kapsách, do kufříku s ním!

Valentinka miluje teď i malé sety LEGO Friends. Přesně ty, které se prodávají v krabičkách nebo sáčcích. Dostává je k svátku, za vysvědčení nebo za soutěže v tancování. Na LEGO nedám dopustit, ale když máme uložit mini stavebnici ze sáčku někam do pokojíčku, jsem vždy nešťastná.

Za chvíli vyrážíme na cestu a oblíbené kostičky nesmíme zapomenout.

Doma je ukládáme do papírových krabic s víkem nebo do LEGO boxů, ale pokud si je Vali chtěla vzít někam s sebou, byl to vždy problém. Objevily jsme ale vychytávku, se kterou jsme cestování se stavebnicí vyřešily.

Úložný LEGO kufřík na cestování má rozměry 19 × 16 × 3,5 centimetru a uvnitř je členěný na přihrádky pro různě velké dílky LEGA. Děti při ukládání využijí jednu podlouhlou, jednu velkou a dvě malé přihrádky. Záleží na počtu a velikosti kostek, ale nám se do něj pohodlně vešly kostičky ze 2 sáčků LEGO Friends mini stavebnic.

Díky praktickým přihrádkám zůstanou všechny LEGO kostičky na svém místě.

Plastové víko je poloprůhledné, a tak mají děti přehled, co vše si sbalily. Díky dvěma pevným klipům se z boxu ve tvaru kufříku nic nevysype a uvnitř zůstane vše uspořádané. Navíc už 5leté dítě klipy odcvakne i bez pomocí dospělého.

Úložný LEGO kufřík jednoduše zacvaknou i menší děti.

Telefon s hrami už v restauraci není třeba

Kufříky se prodávají v zelené, červené a modré barvě a jsou skladné. Děti si je mohou nést jen tak v ruce za plastové ucho nebo kufřík vložit do batůžku k ostatním věcem. A po vybalení u babičky bude vše na svém místě.

Ještě kontrola sbalených kostiček a můžeme vyrazit.

Cestovní boxík doporučuji brát na návštěvu k doktorovi nebo až budeme moct do restaurace nebo kavárny na dortík. Už se těším, až úložný kufřík LEGO na cestách využijeme. Při čekání na jídlo dám totiž Valentince na hraní mnohem radši oblíbenou stavebnici než telefon. Co si budeme povídat, omalovánky někdy nezaberou na sto procent.

Dál čtěte:

Seznamte se: na scénu přijíždí MoBot Fetch od HEXBug

Seznamte se: na scénu přijíždí MoBot Fetch od HEXBug

Během minulých recenzí jsme se setkali už s několika roboty, ale žádný nebyl tak roztomilý jako tenhle. Jmenuje se Fetch a patří do zbrusu nové party MoBotů od HEXBug. Podívejte se, jak dopadlo naše seznamování a v čem kromě roztomilého kukuče Fetch vyniká.

LEGO maniaci vyráží na chatu se správnou výbavou

LEGO maniaci vyráží na chatu se správnou výbavou

Víkend u babičky, na chatě nebo výlet na hrad Bouzov vyžaduje pořádnou přípravu. Zabalte si sváču, sluneční brýle, hřeben, žabky a pár kaček jako my do stylové LEGO výbavy. My sladili peněženku s toaletní taštičkou, boxem na svačinu, vakem na plavky i s LEGO batohem, do kterého jsme všechno sbalili. Mrkněte, jak nám chystání šlo.

Vypustili jsme robotické ploštice HEXBug Beetle na závodní dráhu

Vypustili jsme robotické ploštice HEXBug Beetle na závodní dráhu

Závodění nás prostě baví. A tím, že se s roboplošticemi HEXBug Beetle dobře známe, bylo načase, vypustit je na závodní dráhu. Zrovna tyhle robopotvůrky ale na akční běh moc neužije. Podívejte se sami, jak v netradičním překážkovém závodě obstály.