Recenze LEGO kufru: dětské zavazadlo s designem legendární stavebnice

Recenze LEGO kufru: dětské zavazadlo s designem legendární stavebnice

21. června 2020

4 minuty čtení

Pokud hledáte praktický kufr, který se zároveň bude líbit dětem, seznamte se se zavazadlem od legendární značky LEGO. To splňuje požadavky rodičů na bezpečnost i odolnost, a díky tomu, že vypadá jako obří LEGO kostka, si ho oblíbí nejeden malý stavitel. Navíc jako opravdová LEGO kostka i funguje. Když jich máte víc, pohodlně je do sebe zacvaknete. 

Bytelné zavazadlo, které doprovodí na cestách děti od 4 let

Velikost LEGO kufru o objemu 35 litrů je pro prcka ideální třeba na víkend u babičky nebo i školu v přírodě. Záleží, jaké nezbytnosti si s sebou berete. Pokud na cestu nepotřebujete všechny oblíbené plyšáky, zabalíte do kufru náhradní oblečení třeba i na týden. 

Kufr poslouží mimo sezónu třeba i jako dekorace. 

LEGO kufr váží jen 2,5 kg a má kvalitní dvojitá kolečka. S manipulací si tak hravě poradí třeba i čtyřleťák.

Výsuvná rukojeť má dvě polohy, takže se můžete s dětmi při vození kufru bez problému střídat. Rukojeť po nastavení polohy pevně drží na místě, takže se nebojte neustálých změn z jedné výšky do druhé.

GALERIE: Prohlédněte si detaily kufru LEGO.

Bezpečnost především 

Kufr má zámek na trojmístný číselný kód a díky speciálnímu TSA zámku se navíc nemusíte bát, že by kufr přišel k úhoně při letištní kontrole. Pomocí univerzálního klíče pracovníci kontroly kufr snadno otevřou a nehrozí tak, že by poškodili zámek s číselným kódem nebo třeba zip.

Speciální TSA zámek se při letištních kontrolách odemyká univerzálním klíčem. 

Pořádek musí být 

Vnitřek kufru je rozdělený na dvě části. Jedna polovina je vybavená gumovými popruhy, které udrží srovnané komínky oblečení na svém místě. Do druhé, uzavíratelné na zip, pak bezpečně uložíte menší věci. Pečlivě srovnaný obsah kufru se tak během cesty nezpřehází.

GALERIE: Prohlédněte si detaily kufru.

Dětem záleží hlavně na vzhledu kufru, takže si na něm při výběru dejte záležet. Pěkný kufřík si budou děti hrdě samy vozit, a i balení začnou brát zodpovědně. A za tenhle v designu LEGO se nemusí stydět ani žádný dospělák. 

Další videa a recenze najdete na našem YouTube kanále. Kufr je novinkou na českém trhu a v e-shopech ho najdete od letošního léta.

Dál čtěte:

Vybíráte kufr pro děti? Máme pro vás tipy, na co se zaměřit

Vybíráte kufr pro děti? Máme pro vás tipy, na co se zaměřit

Prckové rádi napodobují dospělé, takže se budou dřív nebo později dožadovat vlastního cestovního zavazadla. Přečtěte si tipy, díky kterým vyberete pro svou ratolest vhodný kufr.

LEGO zápisník: vyrobili jsme z něj cestovatelský deník

LEGO zápisník: vyrobili jsme z něj cestovatelský deník

Každou vteřinu se v továrnách na LEGO vyrobí asi 600 dílků. Věděli jste ale, že legendární značka se prosazuje i v oblasti papírnictví? Tvůrci opět vsadili na ikonický design LEGO kostky a vytvořili řadu stylových zápisníků.

Jak čistit LEGO kostky

Jak čistit LEGO kostky

LEGO stavebnice jsou nezbytnou výbavou nejednoho dětského pokojíčku. Při hraní se ale snadno kostky ušpiní. Proto nezapomínejte na jejich údržbu a pravidelné čištění. Máme pro vás tipy, jak LEGO kostky zbavíte prachu i zažloutnutí.