Veselé batohy z řady LEGO Tribini: na výletech sladí celou rodinu

Veselé batohy z řady LEGO Tribini: na výletech sladí celou rodinu

18. září 2020

3 minuty čtení

Vybrat ten správný batůžek na dlouhé výlety není hračka. Při hledání jsme narazili na řadu batohů Tribini od LEGA, které se hodí do města i na výlety do přírody. Přečtěte si, který batoh jsme nakonec vybrali.

Snadnou údržbu ocení rodiče, nízkou hmotnost a barevný design hlavně děti

Řada batohů LEGO Tribini je z omyvatelného materiálu. Díky tomu se dobře čistí a výborně se hodí do nevyzpytatelného podzimního počasí. Když se nestihnete schovat před deštěm, batůžku to vůbec neuškodí a navíc vám pošmourný den rozveselí svým barevným LEGO designem.

Věděli jste, že děti by měly na zádech nosit maximálně 15 % své váhy? U Vali to vychází zhruba na 3,5 kilogramu. S lehoučkými Tribini batůžky to řešit nemusíte – nejlehčí typ Joy váží pouhých 245 gramů a větší verze jen 345 gramů.

Nejlehčí batůžek z řady Tribini.

Vybírali jsme celkem ze 4 typů batohů LEGO Tribini:

  • Classic 
    • Jediný model, který se prodává hned ve třech velikostech. Malý i střední batůžek má přední kapsičku v designu LEGO kostky 2×1. Batoh Classic v rozměru large má navíc na zádech šikovně schovanou oddělenou kapsu na notebook a poznáte ho vpředu podle kostky 2×2. I ten největší batoh z řady Classic váží jen 490 gramů.

Malý Tribini Classic na svačinku do parku a velký na notebook pro velké školáky.

  • Fun
    • Batoh Fun je typický svým designem se spoustou hlaviček LEGO panáčků a navíc má dvojité ucho, za které se dobře drží i nosí jako taška.

Veselý batoh Tribini Fun skvěle padne do ruky i na záda.

  • Happy
    • Jediný batoh z řady Tribini se stahovacími šňůrkami a klopou, který vyniká svým retro vzhledem. My jsme ho vzali s sebou na výlet na zříceninu hradu na Pálavě.

Tribini Happy v malé i velké variantě.

  • Joy

    • Nejvíce ze všech se hodí do města. Má jen jeden hlavní prostor na zip a praktickou přední kapsu na drobnosti. Vyrábí se v módních barvách, ve kterých jeho jednoduchý vzhled ještě více vynikne: mintová, sametově černá, blankytně modrá, limetková žlutozelená a pudrově růžová. V té jsme vyrazily do města my dvě a byly jsme nepřehlédnutelné. Joy jsou nejlehčí batůžky z řady Tribini.

LEGO Tribini Joy v pudrové růžové.

Chci být jako máma!

Když byla Valentinka ještě ve školce, občas jsme se držely jednoho z módních trendů, který se někdy označuje jako „matchy – matchy“. Je to ten roztomilý styl, kdy je maminka sladěná s dítkem.

Občas jsme si s Vali oblékly trička nebo boty se stejným vzorem a na první pohled bylo jasné, že k sobě patříme. V tomto případě skvěle fungují i LEGO batohy Tribini. Každý model se vyrábí alespoň ve dvou velikostech a na výběr je z několika barev, které se hodí k dětem i dospělákům.

Rodina LEGO batohů, díky kterým se spolu snadno sladíte.

Všechny Tribini batohy mají navíc ještě tyto nezbytnosti:

  • Nastavitelné polstrované popruhy,
  • nastavitelný hrudní pás (kromě modelu Happy),
  • reflexní prvky na všech stranách,
  • boční kapsy na lahev s pitím opatřené gumičkou,
  • omyvatelný materiál, který neobsahuje PVC ani škodlivé ftaláty,
  • všité LEGO jmenovky,
  • polstrovaná ergonomická záda
  • a barevný LEGO design.

LEGO detaily na batůžcích nejsou jen designové, ale také funkční.

Kdybychom mohly, vybraly bychom na každou příležitost jiný batůžek, ale to by musel být Valčin pokoj nafukovací. Kvůli univerzálnosti, vzhledu a tvaru jsme se rozhodly pro typ LEGO Tribini Joy v růžové barvě. Přiznám se, že i mně se líbil úplně nejvíc. Který typ byste zvolili vy?

Dál čtěte:

Seznamte se: na scénu přijíždí MoBot Fetch od HEXBug

Seznamte se: na scénu přijíždí MoBot Fetch od HEXBug

Během minulých recenzí jsme se setkali už s několika roboty, ale žádný nebyl tak roztomilý jako tenhle. Jmenuje se Fetch a patří do zbrusu nové party MoBotů od HEXBug. Podívejte se, jak dopadlo naše seznamování a v čem kromě roztomilého kukuče Fetch vyniká.

LEGO maniaci vyráží na chatu se správnou výbavou

LEGO maniaci vyráží na chatu se správnou výbavou

Víkend u babičky, na chatě nebo výlet na hrad Bouzov vyžaduje pořádnou přípravu. Zabalte si sváču, sluneční brýle, hřeben, žabky a pár kaček jako my do stylové LEGO výbavy. My sladili peněženku s toaletní taštičkou, boxem na svačinu, vakem na plavky i s LEGO batohem, do kterého jsme všechno sbalili. Mrkněte, jak nám chystání šlo.

Vypustili jsme robotické ploštice HEXBug Beetle na závodní dráhu

Vypustili jsme robotické ploštice HEXBug Beetle na závodní dráhu

Závodění nás prostě baví. A tím, že se s roboplošticemi HEXBug Beetle dobře známe, bylo načase, vypustit je na závodní dráhu. Zrovna tyhle robopotvůrky ale na akční běh moc neužije. Podívejte se sami, jak v netradičním překážkovém závodě obstály.