Cestování s LEGEM: představujeme nové LEGO kufry

Cestování s LEGEM: představujeme nové LEGO kufry

1. říjen 2020

3 minuty čtení

Cestujete rádi, ale stále hledáte to správné zavazadlo, s kterým si zpříjemníte balení a všechno v něm budete mít přehledně uspořádané? Podívejte se na řadu nových LEGO kufrů pro celou rodinu a zjistěte, jestli s nimi bude cestování hračka.

Signature kufr je jako stavebnice

V jednom z našich recenzních videí jsme vás seznámili s dvacetipalcovým žlutým kufrem Signature. S tím, co vypadá jako obří LEGO kostka. Uvnitř má elastický pásek, který udrží poskládané oblečení na místě, a velkou kapsu na zip, do které si obvykle dávám kosmetiku, knížku a nabíječku.

Některé letecké společnosti vám Signature kufr vezmou dokonce jako příruční zavazadlo. Vyrábí se v 5 barvách – černé, modré, červené, žluté a růžové. A pokud pořídíte kufřík více členům rodiny, snadno je uskladníte tak, že je do sebe nacvaknete jako opravdové LEGO kostky.

Kufrová stavebnice.

Kufr, který má srdce z LEGA

Další bráškové z rodiny LEGO jsou Urban kufry. Vyrábí se ve dvou velikostech a v několika barevných kombinacích. Jsou celé hladké a na přední straně v pravém horním rohu je vyříznutý čtverec, ze kterého plasticky vystupuje kostička. Jako kdybyste kufru vyřízli kousek pláště a ukázalo se, že je uvnitř celý z LEGA. Osobně tomu říkám kufr s LEGO srdcem.

Velký 24palcový Urban je s objemem 70 litrů největší – troufnu si říct, že by pojal všechny moje věci na týdenní dovolenou u moře. Uvnitř nechybí elastický pásek na udržení oblečení a kapsa na zip.

Svůj LEGO kufr Urban na letišti poznáte už z dálky.

Na cesty s veselými barvami

Pro děti nebo i dospěláky, kteří mají radši veselejší design, jsou tu kufry ColourBox. Dvacetipalcové kufříky, které jsou vpředu potištěné černými, modrými nebo růžovými kostičkami či parťákem v podobě velké žluté hlavy LEGO panáčka.

ColourBox s modrými kostičkami.

Organizovaný parťák FastTrack

Na objem stejný (40 l), ale o trošku těžší je kufr FastTrack. Na přední straně má zeď z kostiček a z celé řady je nejpraktičtější. Disponuje totiž kromě hlavního, ještě jedním odděleným prostorem. Oddělíte tak třeba pracovní věci od oblečení a oba prostory pohodlně uzamknete pomocí třímístného číselného kódu.

Samostatné oddělení buď jen pootevřete nebo pomocí suchých zipů po stranách úplně vyklopíte pro pohodlné ukládání věcí. Uvnitř je také polstrovaná kapsa na notebook. A to se bude hodit hlavně tehdy, když využijete kufr FastTrack jako příruční zavazadlo. S tímto kufříkem o rozměrech  53,5 cm × 38,5 cm × 24 cm vás většina leteckých společností na palubu bez problémů pustí. 

20palcový FastTrack s výklopnou přední kapsou.

LEGO kufry patří na trhu mezi ty nejlehčí. Nejtěžší z nich totiž váží jen necelá 3 a půl kila. A díky designu s výraznými LEGO prvky si na ně nebudete muset vázat žádné mašle, abyste si je na letištním pásu poznali.

Všechny z rodiny LEGO kufrů mají:

  • dvojitá tichá kolečka,
  • elastický pásek pro udržení oblečení na místě,
  • ikonický LEGO design,
  • TSA zámek pro pohodlnější kontroly na letišti,
  • zámek na třímístný číselný kód
  • a vysouvací rukojeť s dvěma polohami.

Tichá dvojitá kolečka a další detaily, díky kterým jsme si LEGO kufry oblíbili.

Tak šťastnou cestu!

Dál čtěte:

Seznamte se: na scénu přijíždí MoBot Fetch od HEXBug

Seznamte se: na scénu přijíždí MoBot Fetch od HEXBug

Během minulých recenzí jsme se setkali už s několika roboty, ale žádný nebyl tak roztomilý jako tenhle. Jmenuje se Fetch a patří do zbrusu nové party MoBotů od HEXBug. Podívejte se, jak dopadlo naše seznamování a v čem kromě roztomilého kukuče Fetch vyniká.

LEGO maniaci vyráží na chatu se správnou výbavou

LEGO maniaci vyráží na chatu se správnou výbavou

Víkend u babičky, na chatě nebo výlet na hrad Bouzov vyžaduje pořádnou přípravu. Zabalte si sváču, sluneční brýle, hřeben, žabky a pár kaček jako my do stylové LEGO výbavy. My sladili peněženku s toaletní taštičkou, boxem na svačinu, vakem na plavky i s LEGO batohem, do kterého jsme všechno sbalili. Mrkněte, jak nám chystání šlo.

Vypustili jsme robotické ploštice HEXBug Beetle na závodní dráhu

Vypustili jsme robotické ploštice HEXBug Beetle na závodní dráhu

Závodění nás prostě baví. A tím, že se s roboplošticemi HEXBug Beetle dobře známe, bylo načase, vypustit je na závodní dráhu. Zrovna tyhle robopotvůrky ale na akční běh moc neužije. Podívejte se sami, jak v netradičním překážkovém závodě obstály.