Nano Box Sumo: uspořádali jsme akční souboj vibračních brouků v ringu, který se vejde do kapsy

Nano Box Sumo: uspořádali jsme akční souboj vibračních brouků v ringu, který se vejde do kapsy 

26. června 2020

4 minuty čtení

Éra Pokémonů a herních kartiček je už dávno out. U dětí dnes frčí třeba HEXBug Nano brouci, se kterými uspořádáte sumo zápasy. Podívejte se na video a přečtěte si, co tahle hračka všechno umí.

V krabičce, kterou ve vteřině rozložíte na zápasnický ring, jsou schovaní dva Nano brouci a k nim dva papírové převleky. Celkem si vyberete z 60 převleků nebo si na webu výrobce stáhněte šablonu a vytvořte si s dětmi vlastní převleky.

Uspořádejte sumo zápasy v převlecích

V ringu může zápasit třeba král, mimozemšťan, rozzuřená zoubková víla nebo originální zápasník, kterého si děti podle šablony samy nakreslí a slepí.

Stáhněte si šablonu, vybarvujte a vytvořte broukům novou image.

Nano broukům nasadíte papírový převlek, postavíte je do ringu a necháte je bojovat o vítězství. Legrační postavičky se snaží jedna druhou vytlačit z ringu. Když se vám stane, že se brouci rozutečou, už to taková legrace není. Bez převleku totiž vypadají jako opravdový hmyz. 

My jsme do ringu vpustili krále a mimozemšťana. Napínavý souboj! Postavičky se navzájem přetlačují ze strany na stranu, ale svou sílu nakonec prosadil král a nemilosrdně vytlačil mimozemšťana z kola ven.

V balení najdete dva převleky a další si vytvoříte sami.

Místo kartiček hrají děti o přestávkách brouky

Pokud si vzpomínáte na éru kartiček Pokémonů, hokejistů a dalších sběratelských edic, věřte, že dnešní děti slyší na akčnější strávení velké přestávky. Právě proto do školy s oblibou nosí Nano Box Sumo – rozloží ho na lavicích a volný čas tráví pořádáním broučích zápasů.

Uspořádejte zápas s nano brouky. Na koho si vsadíte?

Sumo Box je také ideálním dárkem pro školáky. Hračku koupíte v e-shopech i ve vašem oblíbeném hračkářství.

Dál čtěte:

Seznamte se: na scénu přijíždí MoBot Fetch od HEXBug

Seznamte se: na scénu přijíždí MoBot Fetch od HEXBug

Během minulých recenzí jsme se setkali už s několika roboty, ale žádný nebyl tak roztomilý jako tenhle. Jmenuje se Fetch a patří do zbrusu nové party MoBotů od HEXBug. Podívejte se, jak dopadlo naše seznamování a v čem kromě roztomilého kukuče Fetch vyniká.

LEGO maniaci vyráží na chatu se správnou výbavou

LEGO maniaci vyráží na chatu se správnou výbavou

Víkend u babičky, na chatě nebo výlet na hrad Bouzov vyžaduje pořádnou přípravu. Zabalte si sváču, sluneční brýle, hřeben, žabky a pár kaček jako my do stylové LEGO výbavy. My sladili peněženku s toaletní taštičkou, boxem na svačinu, vakem na plavky i s LEGO batohem, do kterého jsme všechno sbalili. Mrkněte, jak nám chystání šlo.

Vypustili jsme robotické ploštice HEXBug Beetle na závodní dráhu

Vypustili jsme robotické ploštice HEXBug Beetle na závodní dráhu

Závodění nás prostě baví. A tím, že se s roboplošticemi HEXBug Beetle dobře známe, bylo načase, vypustit je na závodní dráhu. Zrovna tyhle robopotvůrky ale na akční běh moc neužije. Podívejte se sami, jak v netradičním překážkovém závodě obstály.